El Departament d'Educació Física us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Log In

ALIMENTACIÓ I NUTRICIÓ 1. 4 ESO

Molt es parla de la ‘correcta alimentació’, del ‘hi ha que menjar be’, de la ‘dieta mediterrànea’ , de la ‘dieta aquilibrada’; però qué es vol dir en tot açò? Anem a conèixer els aspectes fonamentals d’una correcta nutrició.

Llig els apunts: DIETA EQUILIBRADA per a saber més al respecte.

El repte d’aquesta setmana es calcular la despesa calòrica que necessites en un dia. Per a poder calcular correctament les Kcal que necessites pots ajudar-te de les taules següents:    CALORIES D’UNA PERSONA    A l’ últim full tens les activitats a realitzar.

Ànim

 

* RECORDA: Es molt important que continues amb la pràctica d’activitat física a diari. No oblides enviar-me un xocotet video del que estàs fent per a afegir eixos positius a la teua nota.

Commentaris tancats.