Jesús Villagrasa Sanz, Premi Extraordinari de Batxillerat

jesus villagrasa

Jesús Villagrasa Sanz, alumne que ha cursat l’ESO i el Batxillerat a l’IES Dr. Lluís Simarro, i que va acabar el curs passat amb matrícula d’honor (10), ha obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Comunitat Valenciana corresponent al curs 2014-15, distinció que en aquesta convocatòria només han rebut vint-i-nou alumnes de tot el territori, sent ell l’únic guardonat de la comarca de La Costera.

Per obtenir aquest premi, a més de tenir una nota mitjana superior a 8.75 en els dos cursos de batxillerat per poder presentar-se, els alumnes fan dos exercicis escrits. El primer esxercici té dos apartats, un d’anàlisi d’un text amb qüestions lingüístiques i literàries en castellà o valencià i un altre anàlisi d’un text amb qüestions culturals, gramaticals o literàries de la primera llengua estrangera. El segon exercici consisteix a desenvolupar un tema d’Història de la Filosofia o d’Història d’Espanya i respondre qüestions sobre una de les matèries de modalitat cursades.

La Comunitat Educativa de l’institut  públic d’educació secundària Dr. Lluís Simarro s’enorgulleix de la tasca d’estudiant de Jesús Vilagrasa Sanz i el felicita efusivament perquè aquest premi és la constatació del treball, de la dedicació, de la de tenacitat i del saber d’aquest alumne excel·lent. Fem també extensiva aquesta enhorabona a la seua família.

 

Les fotos que adjuntem són del dia del lliurament dels premis a l’excel·lència del nostre centre.

 

IMG_6104

Commentaris tancats.