Juan Carlos Gascueña Benito inventa l’arc de descontaminació ALFA1GAS

dsc_9090rec

Joan Carles Gascueña Benet, antic alumne de l’IES Lluís Simarro del Cicle Superior de Desenvolupament de Projectes Urbanístics i Operacions Topogràfiques, i actualment Director i Cap de seguretat del CEO Desenvolupament i Investigació de projectes de l’Exèrcit, ha dissenyat l’Arc de Descontaminació “ALFA1GAS” .

És un sistema de descontaminació NBQ-R (Nuclear, biològic, químic i radiològic) per a aeronaus, vehicles pesants i lleugers, materials, estructures, personal, armament … de les forces de l’exèrcit.

La composició de l’arc ALFA1GAS, ha estat dissenyat per a accions de tipus civil i militar, sent de ràpid muntatge i desmuntatge en qualsevol tipus d’operació i desplegament.

L’alumne ha manifestat:

“Agraeixo a l’IES Lluís Simarro, a la seua direcció i professors, els valors, educació i estima en el tracte que transmeten als seus alumnes i molt especialment a la meva tutora M.ª Amparo De Francisco, per la seva entrega, compressió i bon fer, perquè persones com jo els estiguem sempre agraïts “.

dav                         img_20160525_130703-jpg

dav

dav

 

Commentaris tancats.