Mobilitats de llarga durada Erasmus + Ulrichsgymnasium Norden

Després de dos mesos vivint i estudiant a l’Ulrichgymnasium de la ciutat alemanya de Norden, Laia Rubio i Àngels Montell, dos alumnes de 1r de Batxillerat del nostre centre, han compartit la seua experiència amb alumnat de 4t d’ESO, tots ells candidats i candidates a viure una experiència semblant el curs vinent, cas que el centre participe i obtinga l’acreditació Erasmus en la convocatòria següent de l’esmentat programa.

Al saló d’actes del centre la llengua utilitzada va ser l’anglès, tant per part de les dos alumnes com també per la resta d’alumnat, que va fer preguntes per tal de dinamitzar la sessió de difusió de les mobilitats de llarga durada que, per primera vegada, s’han realitzat a l’IES Lluís Simarro.

Esperem que el nostre alumnat continue gaudint d’aquestes experiències que, sens dubte, milloren la seua trajectòria tant a nivell acadèmic com personal.

Commentaris tancats.