L’IES LLUIS Simarro participa en les “Jornades de Mobilitat Erasmus+”

L’IES Dr. Lluís Simarro ha participat en les “Jornades de Mobilitat Erasmus+ de Formació Professional Projectes de Mobilitat Acreditats y de Curta Duració d’Estudiants y Personal de Formación Professional (KA121-VET y KA122-VET) Convocatòria Erasmus+ 2022”, organitzades per el SEPIE, i celebrades en Paiporta (València) el passat 27 i 28 de Setembre.

La professora Sonsoles Jiménez, en representació del Consorci de l’IES Dr. Lluís Simarro, va participar en una taula rodona en aquestes jornades per parlar de les movilitats internacionals. El professor del centre, Alberto Domínguez va participar en la sessió de consorcis acreditats en projectes KA121-VET.

Aquestes jornades són les primeres presencials organitzades per el SEPIE des de la pandèmia, i han contat en la participació de més de 300 persones acreditades presencialment, i més de 700 seguint les jornades on-line.

La participació del CONSORCI de l’IES Dr. Lluis SImarro, representada per aquestos professors, dóna visibilitat al nostre projecte de movilitat de FP i al treball de tots els centres que el formen.

Commentaris tancats.