Xarrada Emprenedoria 1r Batxillerat.

Ahir vam rebre al centre la visita de Santiago Benito, soci fundador de l’empressa Assessoria La Costera. Esta empresa col·labora habitualment acollint al nostre alumnat per tal de realitzar el mòdul de Formació en Centres de Treball, i també en projectes de Formació Professional Dual. De fet, també hi ha alumnat del centre contractat actualment a la seua plantilla.
L’alumnat de la matèria optativa Gestió de Projectes d’Emprenedoria de 1r de Batxillerat li va formular diverses qüestions per tal de dinamitzar la sessió. Així mateix, l’empresari els va donar la seua valoració professional dels projectes d’emprenedoria que estan desenvolupant per grups de treball.
Dins de la programació de la matèria esmentada, es preveu la visita trimestral d’un empresari de la zona per tal de posar en valor l’opció de l’emprenedoria com a motor de transformació econòmica i social del territori.
Si voleu més informació, podeu consultar la presentació que s’adjunta en pdf on trobareu la trajectòria acadèmica i professional de l’empresari, així com les qüestions que li va formular l’alumnat.”

Commentaris tancats.