CONCURS DE FOTOGRAFIA FILOSÒFICA

Cada tercer dijous de novembre se celebra el dia mundial de la filosofia. Aquest any ha sigut el dia 17 de novembre i el departament de Filosofia de l’ institut IES Dr. Lluís Simarro per tercer any consecutiu ha decidit fer un concurs sobre fotografia filosòfica. Aquest consisteix a fer una foto sobre una frase temàtica depenent del curs en el qual estigues.

-MODALITATS I FRASES TEMÀTIQUES-

Tradicionalment hi ha hagut quatre modalitats. En primer i segon d’ESO la frase d’enguany ha sigut “El feminisme és la idea radical que la dona és un ésser humà” (Marie Shear). En tercer i quart d’ESO la frase escollida ha estat “La primera realitat  que se li amaga a l’ésser humà és ell mateix” (María Zambrano). Per als cursos de primer i segon de batxillerat s’ha triat la frase ”De la vida: tens un perquè? Aleshores tindràs també un com?” (F. Nietzsche). Per últim, per al professorat i personal no docent se li ha assignat la frase “La felicitat és un estat massa perenne i l’ésser humà un ser massa adventici com perquè una convinga a l’altre” (J. J. Rousseau).

Com a novetat aquest any s’ha afegit una nova categoria escollida per votació popular. A tal efecte s’ha col·locat una urna en un lloc visible al costat de les fotos perquè tant els alumnes així com el personal docent i no docent del centre puguen votar. A més a més, s’ha realitzat un sorteig entre les persones que han votat.

 

                              –GUANYADORS 2022-

 1r i 2n ESO:                                                                          3r i 4t ESO:

   – Primer premi: Patricia Ramon Ballester                         – Primer premi: Selenia Pla Mompó                                                          

– Menció d’honor: Carlos Moran Cabrera

1r i 2n batxillerat:                                                                Professorat i personal no docent:

– Primer premi: Àngela Llacer Martínez                             -Primer premi: Carolina Camarasa Lillo

– Menció d’honor: Aitana Alberola Camarasa                   – Menció d’honor: Andrés Hostalet

Premi de votació popular:                                           Sorteig realitzat entre les persones que han votat:

– Carlos Ramón López                                                              – Joana Calvo Lara

Commentaris tancats.