Esther Chisvert, in memoriam

esther chisvert

La nostra companya Esther Chisvert, professora del departament d’Administratiu, ens va deixar el dijous 29 de desembre. La repentina notícia ens deixa molt apenats ja que era una companya molt estimada al centre.

La comunitat educativa de l’IES Dr. Lluís Simarro envia una forta abraçada a la seua família, i en especial a la seua filla.

Descanse en pau.

 

És sabut que no hi ha vida sense mort. Però, no per repetida la salmòdia resulta senzill acceptar amb naturalitat una pèrdua, fins i tot, quan aquesta és la d’un ancià. A més a més, quan la mort aplega a una persona propera que no ha arribat a una edat avançada, l’incident ens colpeja amb duresa, com una tempesta de pluja que inunda, sobtadament, casa nostra. Aleshores, mirem el cel amb ràbia reclamant una justícia que l’univers no coneix.
Esther hauria fet cinquanta-quatre anys el setze de febrer vinent i no podrà celebrar l’aniversari amb la seua estimada filla i els seus germans. Quan diem que la vida és un miracle no hi ha veritat més palmària, per tantes com són les circumstàncies per arravatar-la. I una d’aquestes s’ha emportat a Esther i ens ha deixat atònits, commoguts i sense paraules O amb paraules que intenten inútilment omplir un buit insalvable. Com aquestes.

Al Simarro, enyorarem el seu aire irònic, de qui ha viscut intensament i no està per a sainets, el tracte directe, sense filtres i la disposició professional a assumir qualsevol repte, com la tutoria de l’alumnat més complicat, any rere any. I no gaudirem de la seua bona companyia i duna conversa sincera. Comprenem el dolor inabastable de la família i desitgem que senten el nostre alé solidari en la pèrdua.

i jo visc, i és vivint que puc pensar-te
i fer-te créixer amb mi fins que el silenci

m’engoleixi com t’ha engolit per sempre.


Miquel Martí i Pol


Joan David Ferrandis

Xàtiva, 29 de desembre de 2022

esther chisvert fira estudiant c;Esther Chisvert

 

Commentaris tancats.