DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Com cada 8 de març Dia Internacional de la Dona, a l’IES Dr. Lluís Simarro manifestem el nostre compromís per la consecució de la igualtat real entre dones i homes.

L’alumnat i el professorat ha treballat en les següents activitats: El racó de la dona emprenedora, exposició de dones filosofes de l’escola d’Atenes, abecedario feminista, galetes amb forma de 8, visibilització de dones importants. Durant la setmana també es duen a terme activitats a les tutories, així com la lectura d’un manifest feminista i l’actuació de l’alumnat en una performance per reivindicar el paper de les dones que iniciaren canvis importantíssims en la societat Enguany volem destacar les dones implicades en conflictes armats com Ucraïna, la guerra tampoc és igual per a les dones. I la brutal repressió que reben les dones iranianes. Per totes elles, aquest 8 de març, des del Simarro demanem més feminisme, més drets, més llibertat i més pau.

 

PROGRAMA  D’ACTIVITATS IES SIMARRO. Setmana 8 DE MARÇ 2023

Commentaris tancats.