AVALUACIÓ PER COMPETÈNCIES A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Dimarts passat, de quatre a huit de la vesprada, el centre va acollir al voltant de trenta-cinc professores i professors de Formació Professional dels instituts del voltant. En el marc del projecte Innovatec, la temàtica de la jornada estava centrada en l’avaluació, i es va desenvolupar en agrupaments de professorat per famílies professionals afins. La finalitat principal va estar compartir tasques, assistents i instruments d’avaluació que el professorat assistent havia posat en pràctica prèviament a les seues aules.
Cal destacar també la participació de tot el departament de Formació i Orientació Laboral del Simarro. Les cinc membres del departament van participar activament a les diferents taules, actuant també com a portaveus en alguna d’elles.
Estos Nodes (agrupaments de professorat de formació professional per zones de territori) es porten a terme de manera regular com a formació del professorat per tal d’incorporar les metodologies àgils i el treball per projectes a les aules dels diferents cicles formatius, una de les línies de treball estratègiques dels centres que formen part de la Xarxa Novigi de Conselleria d’Educació.

Commentaris tancats.