ENS VISITA L’EMPRESARI SANTI BENITO

L’alumnat i el professorat de la família d’Administració i Gestió del nostre centre vam tenir la sort de poder escoltar a Santiago Benito, de l’Assessoria La Costera de Xàtiva.

La seua empresa participa en el projecte de Formació Professional Dual que aquest curs 2017/2018 encetem al centre. També acull normalment alumnat que cursa el mòdul de FCT i, de seguida que se li va comentar la possibilitat de vindre al centre i fer una xarrada per a l’alumnat, no ho va dubtar.

Va fer un recorregut per la seua vida personal i professional tractant de motivar l’alumnat i deixant caure algunes idees tan importants com la necessitat de seguir formant-se al llarg de la vida, més si cap en el nostre camp professional donat que la normativa sempre està canviant, la possibilitat de treballar i estudiar a la mateixa vegada, l’esforç necessari per tal de fer-ho possible així com la iniciativa pròpia en qualsevol meta que vulguem tirar endavant.

Després de la seua intervenció va començar un xicotet debat entre el professorat, l’alumnat i el propi empresari, on se li va poder preguntar a propòsit de tot el que s’havia comentat prèviament.

Ací vos deixem algunes fotografies de l’acte.

                  

                  

VISITA A LA SUCURSAL DEL BANC D’ESPANYA A VALÈNCIA I A L’AJUNTAMENT DE LA CAPITAL

El passat dijous 23 de novembre l’alumnat del 2n curs del Cicle Formatiu de FP Bàsica de Serveis Administratius i del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa (torn matí) vam visitar la sucursal del Banc d’Espanya a València i l’Ajuntament de la capital.

Ens va rebre la directora del Banc d’Espanya a les 9,30 del matí. Abans de passar a una altra sala, ens va fer una xicoteta introducció del que era el Banc i de les diferents dependències de l’edifici.

Tot seguit vam passar a una altra sala on ens van fer una xerrada per tal d’explicar-nos les principals funcions, l’organigrama i una mica la història del Banc d’Espanya. L’alumnat va participar activament fent preguntes al ponent, la qual cosa va suposar que la dinàmica de la sessió fos entretinguda.

Després d’esmorzar vam visitar l’edifici de l’Ajuntament, passant per la balconada i finalitzant el recorregut al Saló de Plens, on el professor Santiago Vea va explicar el funcionament del Ple d’un Ajuntament.

Totes dues visites estan relacionades amb el currículum dels Cicles Formatius esmentats, per tal de conèixer el Sistema Financer Espanyol així com el funcionament de l’Administració Pública Local.

Finalment, abans de finalitzar la visita, ens vam fer unes fotos a l’escala del rebedor de l’Ajuntament. Compartim amb tots vosaltres unes quantes d’aquestes fotos.

 

 

 

 

 

 

 

 

VISITA AL CAMPUS D’ALCOI DE LA UPV

El 10 de novembre els alumnes de 1r curs del Cicle Formatiu d’Administració i Finances i els de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa (torn matí) participaren en uns tallers en el Campus d’Alcoi de la UPV

 

 

VISITA AL BANC D’ESPANYA EN VALENCIA

Els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances han visitat l’ordinador del Banc d’Espanya en Valencia

DSC_0579

DSC_0574.

DSC_0569

Seminari eTwuning

Seminari Bilateral eTwinning España-Portugal

24-26 novembre 2016.

Elvas. Portugal.

El professor d’aquest departament Rafael Climent Martí ha participat en un Seminari Bilateral eTwinning a la ciutat portuguesa d’Elvas.

Durant tres dies va compartir treball i experiències amb altres companys portuguesos i espanyols. Tot girava al voltant del programa eTwinning que fomenta la col·laboració entre els centres educatius europeus.

El disseny de projectes eTwinning entre els centres educatius va estar la finalitat primordial del Seminari. Etwinning Live és una plataforma on fer realitat els projectes esmentats. El foment de la col·laboració entre professorat i alumnat suposa millorar la tasca docent així com el procès d’ensenyament-aprenentatge. A més a més baix el paraigües de la Unió Europea.

Cal agrair la càlida acollida per part dels companys i companyes de Portugal. La ciutat d’Elvas va estar un marc incomparable per tal de portar a terme el Seminari. Tot un descobriment per als qui estimen la història i els interessa la relació, durant molts anys difícil, entre Portugal i Espanya.

També agrair a Lourdes i Ignació, de l’Agència Nacional eTwinning, la seua predisposició a resoldre qualsevol detall i dubte durant el Seminari.

Vos deixem algunes fotos de l’event.

seminario-etwining  seminario-etwining2 seminario-etwining3 seminario-etwining4 seminario-etwining5 seminario-etwining6 seminario-etwining1

Visita del centre al Parlament Europeu

Visita del centre al Parlament Europeu

25-28 novembre 2016.

Brusel·les

Els professors del centre van visitar el Parlament Europeu el passat 28 de novembre de 2016.

Les visites de grup duren unes dues hores i consten d’una xarrada, a càrrec d’un membre del personal, sobre les funcions i competències del Parlament Europeu, d’un torn obert de preguntes i d’una visita a la galeria de l’hemicicle. En finció del calendari del Parlament, els grups tambié poden seguir una sessió plenaria durant una hora.

Cal dir que la visita es fa en la llengua oficial dels visitants, i per tant, el personal que fa la xarrada, és espanyol.

Us deixem algunes fotos de Brusel·es i del Parlament Europeu.

IMG-20161129-WA0046 IMG-20161129-WA0045

 IMG-20161129-WA0056 IMG-20161129-WA0037   IMG-20161129-WA0013 IMG-20161129-WA0017 IMG-20161129-WA0055 IMG-20161129-WA0047 IMG-20161129-WA0052 IMG-20161129-WA0001 IMG-20161129-WA0005 IMG-20161125-WA0016    IMG-20161129-WA0075 IMG-20161129-WA0002

 

TUTORES DE LOS CICLOS FORMATIVOS

FORMACIÓN PROFESIONAL BÁSICA

PRIMERO: ESTHER CHISVERT CHOVER

SEGUNDO: SANTIAGO VEA ALEMANY

 

GRADO MEDIO MAÑANAS

PRIMERO: RAFAEL CLIMENT MARTÍ

SEGUNDO: ISABEL FERRI AZNAR

 

GRADO MEDIO TARDES

PRIMERO: ENRIQUE TIMOR FERRANDO

SEGUNDO: EMILIO SALA PARÉS

 

GRADO SUPERIOR

PRIMERO: OFELIA CLIMENT ESCANDELL

SEGUNDO: MARIO LORENZO MUÑIZ

 

MANTENIMIENTO AULAS INFORMÁTICA

Mª JOSÉ MARTORELL ESCRIBÁ

 

JEFA DE DEPARTAMENTO

Mª ÁNGELES ALFONSO FERRANDO

VISITA A LA FERIA DE LA FRANQUICIA

El pasado 21 de octubre los alumnos de segundo curso del Ciclo Superior de Administración y Finanzas visitaron el 16º Salón Internacional de la Feria de la Franquicia que tuvo lugar las instalaciones de Feria Valencia.

El objetivo de la visita era conocer de primera mano el modelo de negocio de la franquicia y analizar sus posibilidades como posible futuro profesional. Una jornada muy interesante donde cada uno investigó según sus intereses.

Las franquicias relacionadas con la restauración, el cuidado personal, la alimentación, transporte y el turismo fueron las más visitadas por los alumnos. Otra de las posibilidades que nos ofreció el encuentro fue la asistencia en el salón de conferencias a charlas impartidas durante toda la mañana por distintos profesionales del sector.

En resumen una jornada muy interesante donde cada uno pudo sacar sus propias conclusiones.

img-20161025-wa0019  img-20161025-wa0018  img-20161021-wa0007

DEPARTAMENT ADMINISTRACIÓ: QUÈ PODEU ESTUDIAR AL IES SIMARRO?

Aquesta és l’oferta educativa que hi ha al IES SIMARRO en el Departament d’Adminstració. Si feu clic als enllaços, accedireu a la normativa de la Generalitat Valenciana.

Cicle Formatiu de grau Superior d’Administració i Finances.

Cicle Formatiu de grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Formació Professional Bàsica de Serveis Administratius.

 

 

BENVINGUTS AL NOU CURS 2016/2017

Tenim per endavant tot un descobrir nous coneixements i emprar-en de nous.

Benvinguts al IES DR. LLUIS SIMARRO LACABRA.

 

calendario-curso-2016-7-krnd-935x882las-provincias