Seminari eTwuning

Seminari Bilateral eTwinning España-Portugal

24-26 novembre 2016.

Elvas. Portugal.

El professor d’aquest departament Rafael Climent Martí ha participat en un Seminari Bilateral eTwinning a la ciutat portuguesa d’Elvas.

Durant tres dies va compartir treball i experiències amb altres companys portuguesos i espanyols. Tot girava al voltant del programa eTwinning que fomenta la col·laboració entre els centres educatius europeus.

El disseny de projectes eTwinning entre els centres educatius va estar la finalitat primordial del Seminari. Etwinning Live és una plataforma on fer realitat els projectes esmentats. El foment de la col·laboració entre professorat i alumnat suposa millorar la tasca docent així com el procès d’ensenyament-aprenentatge. A més a més baix el paraigües de la Unió Europea.

Cal agrair la càlida acollida per part dels companys i companyes de Portugal. La ciutat d’Elvas va estar un marc incomparable per tal de portar a terme el Seminari. Tot un descobriment per als qui estimen la història i els interessa la relació, durant molts anys difícil, entre Portugal i Espanya.

També agrair a Lourdes i Ignació, de l’Agència Nacional eTwinning, la seua predisposició a resoldre qualsevol detall i dubte durant el Seminari.

Vos deixem algunes fotos de l’event.

seminario-etwining  seminario-etwining2 seminario-etwining3 seminario-etwining4 seminario-etwining5 seminario-etwining6 seminario-etwining1

Commentaris tancats.