Intercanvi Erasmus+ alumnes de francés 2º i 3er ESO

Donem per acabat l’intercanvi Erasmus de l’alumnat de francés de 2n i 3r d’ESO. Han estat tres dies plens d’experiències enriquidores i d´activitats amb el Lycée Bárbara Hendricks d´Orange (França).

Campions del Programa de Pilota a l’Escola

Un equip de primer cicle de l’ESO del nostre centre ha estat el guanyador del Programa de Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació i Federació Valenciana de Pilota.

Van jugar 8 equips (4 de cada cicle) de 5 alumnes cadascun en la fase prèvia. Es van classificar 2 d’eixos 8 a la fase final disputada hui dimecres on per quedar campions s’havia de guanyar (octaus, quarts, semifinal i final), i els nostres equips finalistes han quedat 4ts i 1ers respectivament.
Enhorabona a tots els equips participants!!

Debat electoral

Recull de fotos dels actes del 25 d’abril.

AVALUACIÓ PER COMPETÈNCIES A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Dimarts passat, de quatre a huit de la vesprada, el centre va acollir al voltant de trenta-cinc professores i professors de Formació Professional dels instituts del voltant. En el marc del projecte Innovatec, la temàtica de la jornada estava centrada en l’avaluació, i es va desenvolupar en agrupaments de professorat per famílies professionals afins. La finalitat principal va estar compartir tasques, assistents i instruments d’avaluació que el professorat assistent havia posat en pràctica prèviament a les seues aules.
Cal destacar també la participació de tot el departament de Formació i Orientació Laboral del Simarro. Les cinc membres del departament van participar activament a les diferents taules, actuant també com a portaveus en alguna d’elles.
Estos Nodes (agrupaments de professorat de formació professional per zones de territori) es porten a terme de manera regular com a formació del professorat per tal d’incorporar les metodologies àgils i el treball per projectes a les aules dels diferents cicles formatius, una de les línies de treball estratègiques dels centres que formen part de la Xarxa Novigi de Conselleria d’Educació.

Nou curs d’especialització de Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual

L’IES Dr. Lluís Simarro, impartirà per al pròxim curs 2023-2024 un nou curs d’especialització de la família professional d’Informàtica i Comunicacions. Es tracta del curs de Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual. L’alumnat en finalitzar els seus estudis podrà exerceix la seua activitat desenvolupant videojocs per a diferents dispositius, utilitzant eines d’última generació que permeten actuar en totes les fases del seu desenvolupament, així com aplicacions interactives de realitat virtual i augmentada.

Per a més informació clic ací

Xarrada sindical al IES Lluís Simarro

Organitzat pel departament de FOL, aquesta setmana, vespres de l’u de maig, data en què se celebra el dia del treball, el nostre alumnat de primer de cicles formatius, ha rebut la visita de persones sindicalistes per tractar aquesta matèria de primera mà en una xarrada.El sindicalisme forma part del contingut curricular del mòdul de FOL, així tenen una visió des de dins. Han explicat el paper que juguen els sindicats en les relacions laborals, com organitzar-se per a millorar les seues condicions com a futurs treballadors i treballadores.Gràcies al sindicat, al professorat i a l’alumnat participant. Aprenem totes i tots junts!

 

5é Congrés Nacional de FOL

El passat cap de setmana es va celebrar el 5é Congrés Nacional de FOL a Gandia, organitzat per l’associació Anprofol i la Direcció General d’FP.

Professorat de l’IES Lluís Simarro va a assistir a aquest encontre per compartir experiències i idees innovadores. Van tindre l’oportunitat de realitzar els tallers “L’aprenentatge basat en el joc (ABJ) com a recurs educatiu per al mòdul de FOL”, metodologia que venim aplicant a les nostres aules des de fa uns anys.

Programa d’actes dia del País Valencià

La comissió 25 d’abril de l’IES Dr. Lluís Simarro ens presenta el següent programa d’actes:

Tríptic 25 d’abril 23_b

Nou Batxillerat de Música i Arts Escèniques

Retall bat musica
Si t’interessa la música, el teatre, el cinema, la televisió, la dansa i en general les arts musicals i escèniques, aquest és el teu Batxillerat

Aprofita l’ocasió d’estudiar el que t’agrada!!!

Tríptic bat música

Més informació…