IES Dr. Lluís Simarro

Acro 2016

Acro2016 Simarro

El passat divendres 22 d’abril de 2016 es va realitzar la VIII demostració d’acrogimnàstica al Gran Teatre de Xàtiva. Un total de 136 alumnes del nostre centre participaren conjuntament amb  130 alumnes de l’ IES Josep de Ribera.  Es mostrava així el treball d’una Unitat Didàctica, de  dies i dies de preparació, de tasca que realitzàvem amb moltes ganes i que esperem haja fet gaudir i sentir.

Però no sols ens deixa el que es va veure a l’escenari, també moltes emocions, vivències inoblidables, un aprenentatge en valors poc comú…, i com no la satisfacció d’haver pogut mostrar la nostra feina.

No es podeu imaginar tot el que es viu i es sent en aquesta aventura de l’ACRO: un treball de grup i per al grup on tots treballem per a un objectiu comú, un treball on els alumnes participen amb respecte, col·laboració i cooperació, esforç, recolzament, companyerisme  i superació fins a límits que ells ni sospitaven; no es estrany que agrade i enganxe tant als nostres alumnes.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones(companys, famílies, amics…, ) que d’una manera o altra ens han ajudat a dur a terme un any més aquesta aventura, i  en especial a Reyes Tudó. Gràcies a tots, i per descomptat gràcies als nostres alumnes, gràcies per la seua entrega i dedicació, per la seua il·lusió; perquè eixa il·lusió la faig també meua. Un any més hem gaudit tots amb aquesta experiència tan enriquidora i motivant.

Moltes gràcies per tot, es un plaer comptar amb gent així.

El proper dia 18 de maig participarem també en la I gimnastrada universitària a Ontinyent.

Ací teniu un recull de fotos de l’actuació: