Informació sobre l'organització del centre al llarg de la suspensió de classes

En aquesta plana trobareu tota la informació més important sobre la gestió de la COVID-19 al nostre centre.

Comuniació famílies-professorat:

La forma principal de comunicació entre el professorat i les famílies(i alumnat) serà a través de la plataforma oficial que té la Conselleria d’Educació: Webfamilia. Per tant, cal revisar regularment les notificacions i/o agenda de webfamilia.

En webfamilia, podeu subscriure-vos per a rebre per mail una confirmació cada vegada que algun professor vos envie un comunicat: una vegada entreu en la plataforma, polsant sobre el vostre nom en la part superior,  marqueu la casella Comunicacions i després el botó de Guardar.

Si algun familiar d’un alumne/a vol tractar un tema directament, caldrà demanar cita prèvia amb el professor/a interessat/da. Aquesta cita pot ser bé a través de les comunicacions de webfamília o bé telefònicament: 96224980. Mai es podrà presentar un familiar al centre sense haver concretat una cita prèvia.

Pla de contingència del centre (PCC)

Pla de contingència IES Simarro (17-9-20)

Quarantena i positius (Dades, actualitzades setmanalment, de nombre de membres de la nostra comunitat educativa, bé en quarantena, per motius diversos, bé positius)

Gestió i prevenció del COVID-19

Carta a les famílies – Secretaria Automòmica d’Educació

Gestió de casos COVID-19 en els centres educatius v14-9-2020

Circular families IES Dr Lluís Simarro inici curs 2020-21

Als següents webs podreu trobar tota la informació i normativa que publica la Conselleria d’Educació:

Plataformes d’educació a distància:

Altres

Per a qualsevol qüestió o dubte podeu enviar un email als membres de l’equip directiu, o contactar a través del telèfon del centre: 962249080.