El Departament de Matemàtiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.

Arxiu d’entrades
Log In

Secció: ‘PROGRAMES EDUCATIUS’

A Maths Dictionary for Kids

Per aprendre matemàtiques…i anglés.
A Maths Dictionary for Kids is an animated, interactive online math dictionary for students which explains over 600 common mathematical terms and math words in simple language.

Touch Trigonometry. Trigonometría sin botones.

Publicado por Luis Miguel Iglesias Albarrán [21.03.11] MatemáTICas: 1,1,2,3,5,8,13 … Ingeniosa aplicación desarollada por Matthew Trost, estudiante, programador y escritor residente en Brooklyn, Nueva York (joven del Siglo XXI, vamos), para aprender TRIGONOMETRÍA. Es un artefacto realizado completamente en Action Script 3.0, que, en palabras del propio autor, aspira a ayudar a los estudiantes de matemáticas de todas las edades obtener una intuitiva comprensión de la trigonometría. Su objetivo es hacer eso, por lo que le permite jugar sólo con las funciones trigonométricas, sin botones en el camino.
Touch Trigonometry. Trigonometría sin botones.

GEOGEBRA

GEOGEBRA
La geometria dinàmica, l’àlgebra i l’anàlisi conformen el programa educatiu GeoGebra, guardonat en nombroses ocasions, que combina geometria i àlgebra amb el mateix nivell d’importància. D’una manera molt senzilla podeu fer construccions amb punts, figures, segments, rectes, vectors, còniques i també amb gràfiques de funcions que es poden modificar dinàmicament amb el ratolí. Per altra banda, el GeoGebra també admet expressions com: g: 3x + 4y = 7 o c: (x – 2)2 + (y – 3)2 = 25 , així com un conjunt de comandaments que inclou la derivació i la integració. La característica més destacable del GeoGebra és la presentació dual dels objectes: cada expressió de la finestra algèbrica es correspon amb un objecte de la finestra geomètrica i viceversa.
A continuació podeu accedir a la pàgina web on podeu descarregar-se el programa i obtenir informació d’ajuda i ús.