EXPOSICIÓ: “MAUTHAUSEN. L’UNIVERS DE L’HORROR” (Desembre, 2016).

Aquesta exposició ha estat realitzada amb l´objectiu de difondre les vivències dels republicans espanyols en el camp de concentració i extermini de Mauthausen, en un llarg recorregut cronològic des de la II República fins la deportació. Les fotografies que apareixen foren realitzades per Antonio Garcia i Francesc Boix. Gràcies als Poschacher, un grup de treballadors que cada dia eixia del camp, aconseguiren traure les fotografies fóra i d´aquesta manera no desaparegueren, foren importantíssimes en els judicis de Nuremberg.
Ací podeu veure fotografíes de la inauguració i de la mateixa exposició:

foto exposició

Aquesta entrada ha esta publicada en EXPOSICIONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *