CONFERÈNCIA A CÀRREC DE TONI RIBELLES: “Els republicans espanyols: exili i deportació” (OCTUBRE, 2016)

La conferència és una introducció sobre l’exili i la deportació enfocada als  alumnes de 1r de batxillerat. L’exposició es divideix en tres apartats:  una primera part sobre les migracions, passades i actuals, i el significat del terme refugiat; una segona part, on s’analitzen els motius que portaren a milers de persones a l’exili i al seu tancament en camps de concentració a França; i una tercera part, on es parla sobre la deportació i la vida als camps nazis, sobretot al camp de concentració de Mauthausen-Gusen, lloc on moriren assassinats set xativins.

Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *