CONFERÈNCIA I COL·LOQUI SOBRE EL DOCUMENTAL “FILLS DEL SILENCI”, CONFERÈNCIA A CÀRREC DE LA PERIODISTA ROSA BRINES (Desembre, 2017).

CONFERÈNCIA I COL·LOQUI A CÀRREC DE LA PERIODISTA I PRESENTADORA ROSA BRINES (Desembre, 2017)

Rosa Brines és periodista i presentadora de televisió. Va treballar a Canal 9 presentant les notícies, però és coneguda sobretot per ser la presentadora del programa Solidaris, dedicat al món del voluntariat i de les ONG, primer espai d’aquestes característiques a l’Estat espanyol.

Rosa Brines és autora del documental Mauthausen-Gusen: La memòria (2009). A més, ha dirigit els documentals Operació Stanbrook. Viatge a l’exili algerià, 75 anys després  (2014), La Mirada de Siegfried (2016) i Fills del Silenci (2017).

L’àrea de Memòria Històrica de la Diputació de València continua treballant per la recuperació de la memòria i, per no oblidar als represaliats del franquisme, presenta el documental “Fills del Silenci”. Aquest reportatge narra el buit a la memòria que posseeixen les generacions de joves sobre la repressió franquista, buit i silenci que va començar en els fills dels represaliats per temor a nous sofriments i càstigs per a la família.

Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *