XARRADA I COL·LOQUI AMB ELS FAMILIARS DELS XATIVINS DEPORTATS A MAUTHAUSEN (Gener, 2018)

XARRADA COL·LOQUI AMB ELS FAMILIARS DELS DEPORTATS XATIVINS. (GENER, 2018).

 

Hermínia Guerrero Amat, Lolita Mullor Cháfer i  Pepe Tortosa, ens visitaren el passat dia 25 de gener. Són familiars directes dels deportats xativins: Ramon Amat Terol, Ricardo Cháfer Daroca i José Aurelio Francés. Els familiars van respondre a les preguntes que feia el professor Antoni Ribelles, i després ells contaren diverses vivències que formaven part del record de les seves famílies. La xerrada fou molt especialment emotiva, i l´alumnat va conèixer com es trobava una família quan un fill marxava a la guerra i ja no tornava. I passaven els anys i seguien sense tenir notícies d´ell, fins que finalment era la Creu Roja Internacional la que els comunicava la trista notícia.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *