PARTICIPACIÓ EN EL PROGRAMA “LA AVENTURA DEL SABER” (16-10-2019).

Els alumnes de l’IES Lluís Simarro han participat en el programa “La aventura del saber” de RTVE del día 16 d’octubre de 2019. Aquest programa s’emet de dilluns a dijous entre les 10 i les 11 hores del matí. Es tracta d’un programa divulgatiu de temàtica multidisciplinar que tracta d’acostar a tots els públics a l’univers del coneixement

“La aventura del saber” és un programa matinal d’1 hora de durada, actualment de dilluns a dijous a les 10 en La 2, destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals. La Televisió educativa, L’aventura del saber és fruit d’un Conveni de Col·laboració entre el Ministeri d’Educació i Ràdio Televisió Espanyola.

L’aventura del saber porta en antena des del 13 d’octubre de 1992, més de 25 anys d’emissió diària oferint amplis reportatges sobre temes d’interès. La programació abasta temes de naturalesa, assumptes socials, ciència i tecnologia i humanitats.

Els nostres alumnes apareixen en el minut 40′ del programa del día 16 d’octubre en l’apartat “El túnel del tiempo”, espai que tracta de l’arqueologia contemporània.  Aquest capítol és el tercer d’una sèrie dedicada a les fosses comunes de Paterna.

Ací teniu l’enllaç d’aquest tercer capítol i dels altres dos.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-aventura-del-saber/aventura-del-saber-paterna-3/5412175/

Capítol 1.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-aventura-del-saber/aventura-del-saber-paterna/5401291/

Capítol 2.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/la-aventura-del-saber/aventura-del-saber-tunel-del-tiempo-arqueologia-contemporanea-ii/5406335/

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *