El Departament d'Arts Plàstiques de l'IES Dr. Lluís Simarro us dóna la benvinguda al nostre espai docent.
Arxiu d’entrades
Connectar

Archive for the ‘Secundaria’ Category

Cartells del Corpus a Xàtiva

Cartells del Corpus a Xàtiva

En el link trobaréu una recopilació dels cartells del Corpus a Xàtiva. Gran part d’ells sòn els realizats per Rafael Gómez Aranda. La resta sòn dels artístes plàstics Miquel Mollà, Joan Ramos, Vicent Martínez, Pepe Castells, Ernesto García LLedó, Amado Gorba i Rubén Colomer.

cartells

Exposició “Com es fa un llibre”

Exposició “Com es fa un llibre”

”  Hi ha qui, fent broma, ha qualificat el llibre d’objecte extraterrestre perquè, lluny de la complexitat d’altres creacions de la ment humana, és un conjunt senzill de fulls cosits. Aleshores, com és possible que tinga eixa extraordinària capacitat d’emocionar a qui el llig?
Us heu preguntat mai qui fa possible aquest objecte «marcià»? L’exposició que us presentem tracta d’explicar com es fa un llibre des de l’original fins al llibre com a objecte i us ensenyem la gent que participa en el procés. La mostra està integrada per 16 panells enrotllables amb il·lustracions d’Enric Solbes. “

Exposició al hall del nostre centre IES LLUÍS SIMARRO. Si vols saber més al voltant del il.lustrador gràfic Enric Solbes visita la seua web.

Història del bou de “Osborne”

Història del bou de “Osborne”

Rubén Galgo de “Brandemia.org” ens parla d’una marca molt identificada amb el nostre país, com és Osborne. En l’article ens explica la història d’esta marca i el seu imagotip. És un article molt interessant.

llegir més…

La Proporció Àuria i els logotips

La Proporció Àuria i els logotips

La Proporció Àuria (o Número Auri, o Divina Proporció, entre altres denominacions), és una curiosa relació matemàtica present en la naturalesa.
En el següent article podem veure un estudi de l’aplicació de la proporció àuria en el disseny de logotips…  Un article molt interessant !


Estreles nadalenques

Estreles nadalenques

Si vols fer una decoració amb motius nadalencs, en el link podràs veure i descarregar desenvolupaments d’ estreles .

ESTRELES DE NADAL


Exercici per estudiar Vistes amb RA

Exercici per estudiar Vistes amb RA

Amb aquest exercici podràs visualitzar figures amb tres dimensions gracies a la tecnologia de la Realitat Augmentada. Amb el link podràs informar-te més al voltant del exercici.

+info


Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Curs 2012/2013 “Nou Llibre”

Comencem el curs 2012/2013 i com a novetat presentem el nou llibre de text trilingüe per a 1r d’ESO . Per a major informació punxa en el link.


Comenzamos el curso 2012/2013 y como novedad presentamos el nuevo libro de texto trilíngüe para 1º de ESO . Para mayor información pincha en el link.

llibre de text valencià

libro de texto castellano

Llibre de EPV 1er ESO volum 2

Llibre de EPV 1er ESO volum 2


Ja ha vist  la llum el volum núm. 2 del llibre de text per a 1r d’ESO. Tracta sobre els temes del color i la forma…i en projecte el volum núm. 3….


Aplicacions flash: xarxes bidimensionals, mandales, estampats…

Aplicacions flash: xarxes bidimensionals, mandales, estampats…

Vos deixe els links perquè  treballeu les xarxes, estampats, etc. Practiqueu, creeu, i sobretot passeu-ho bé. Heu de tindre el flash player per a poder usar les app.

caleidoscopio embaldosado estampado quilt

Monge aplicación online para dibujo técnico

“Monge” aplicación online para dibujo técnico

Monge es una aplicación online de Dibujo Técnico diseñada para facilitar el estudio y la difusión de problemas geométricos orientados a Educación Secundaria. Con Monge podrás:

Crear: En Monge, se reproducen las técnicas de dibujo en papel, con regla y compás, y, al mismo tiempo, se aprovechan todas las facilidades que aporta el ordenador para agilizar los procesos mecánicos de dibujo y centrarse en la investigación y resolución de problemas geométricos.

Resolver: Los ejercicios creados con Monge se pueden resolver online pero si lo prefieres también podrás imprimirlos y resolverlos en papel.

Explicar, analizar, evaluar :En Monge, las soluciones a los ejercicios –tanto las creadas por el profesor como las dadas por el alumno- se muestran como una película animada. Esto, permite examinar paso a paso el proceso de resolución de los problemas planteados, y así, facilitar la explicación, análisis y evaluación de los ejercicios.

Compartir: Con Monge, podrás difundir tus ejercicios a todo el mundo publicándolos desde Crear ejercicios. Al publicar un ejercicio se almacena en una base de datos y queda disponible para su estudio en la sección Ejercicios.

Si no conocías Monge, es muy recomendable que visites la sección Tutoriales, donde podrás ver una serie de vídeos que muestran lo básico para empezar a crear tus propios ejercicios.