XV Foro Internacional sobre l’Avaluació de la Qualitat de la Investigació i de l’Educació Superior

FOTO 14 SANTANDER GRUP PONENTS

Participació al “XV Foro Internacional sobre l’Avaluació de la Qualitat de la Investigació i de l’Educació Superior (FECIES), Santander dies 10, 11 i 12 de maig de 2018.
La Ponència presentada per Vicent Mahiques, coordinador del projecte d’innovació educativa “Costumari Musical Intercentres” tenia com a títol “L’Educació Artística Mitjançant la Música Tradicional, com a Instrument per a Combatre les Desigualtats a l’Ensenyament”, on s’explica com l’efecte de la millora dels resultats en el rendiment acadèmic, influeixen en el canvi del context socieconòmic, demogràfic i socieconòmic de les famílies dels alumnes. Formant part aquesta Ponència del Simposi dirigit pel Dr. Amador Cernuda Lago, neurocientífic i membre de la UNESCO, anomenat “Programes d’Innovació Docent Basades en la Investigació Acció Participativa Mitjançant les Arts”. També acompanyaren, en aquest mateix Simposi, la Ponència “Activitats d’Educació Artística Paliatives de l’Èxode Rural“ presentada pels components del CRA Serra del Benicadell, Ximo Sanchis Vidal i Olga Sentandreu Benavent.

FOTO 15 SANTANDER VICENT

Commentaris tancats.